La consulta

Inaugurada l’any 1921

La Clínica Dental Siqués va ser inaugurada l’any 1921 pel Dr. Martirià Siqués Figueras. Anys més tard, el seu fill i també odontòleg, Pere Siqués Reig, es feia càrrec de la clínica. Des d’aleshores ençà ha estat ubicada en el mateix edifici de la històrica i cèntrica plaça Catalunya gironina, tot i que l’any 2010 les instal·lacions van ser totalment renovades i adaptades a les noves necessitats, tant humanes com tècniques.

Actualment, dirigeix el centre la ja tercera generació de dentistes de la família Siqués, el Dr. Pere Siqués Jofré, odontòleg des de l’any 1988. El Dr. Siqués Jofré ha heretat dels seus predecessors la passió per l’ampliació de coneixements i manté el que ha estat sempre una prioritat per la família Siqués: oferir la millor atenció mèdica i humana als seus pacients. Prova d’això és que ha participat en més de 100 cursos i congressos entorn l’odontologia que li permeten oferir als seus pacients les millors tècniques contrastades basades en l’evidència científica.

El Dr. Pere Siqués Jofré és, també, tècnic en pròtesi dental i MASTER en periodòncia en col·laboració amb la UNIVERSITÉ de PARIS V i, des de l’any 1992, es dedica molt especialment a la implantologia utilitzant les tècniques més avançades. 

 

La nostra filosofia

El Dr. Pere Siqués Jofré és membre actiu de l’associació SEOMI, destinada a promoure l’odontologia mínimament invasiva.

L’objectiu dels professionals que formen part d’aquesta associació és obtenir el resultat més eficient amb una intervenció mínima, alhora que treballen per millorar la qualitat del servei que ofereixen als seus pacients.

L’odontologia mínimament invasiva vetlla per mantenir la salut oral i dental mitjançant mètodes diagnòstics i tractaments d’agressivitat mínima.

És per això que treballa per a la conservació del sistema estomatognàtic en general i de les estructures de suport de la dent en concret, tant pel què fa a l’estètica com a la funcionalitat.

L’odontologia mínimament invasiva engloba totes les especialitats odontològiques:

Des de la més conservadora, la prevenció, fins a la cirurgia amb implants amb mètodes tècnics i humans que causen el mínim trauma a la persona que es sotmet al tractament.

image0

 

Tenint en compte la importància de preservar el teixit original, la cirurgia mínimament invasiva té en compte tant els procediments de tractament com el diagnòstic precoç de la malaltia, els riscos i els símptomes associats, de manera que el tractament final es porti a terme amb una invasió mínima.

Per què escollir-nos?

Després de rehabilitar la seva cavitat bucal a Clínica Dental Siqués, la Sra. Roser explica les seves impressions.

Reprodueix vídeo

Odontòlegs qualificats

Dirigeix el centre la tercera generació de la família Siqués, el Dr. Pere Siqués, odontòleg des de l’any 1988.

Última Tecnologia

Cirurgia mínimament invasiva (sense sutura gairebé en tots els casos) fins a la restauració final dels implants.

Servim amb el cor

Posem tota la nostra ment, les nostres millors mans i tot el nostre cor per millorar la vostra salut bucal.

Demana hora i gaudeix d'un somriure esplèndid!