logo_siques

Detall del servei​

Implants

L'implant és un cargol de titani pur que substitueix artificialment a l'arrel danyada o inservible d'una dent. Un cop implantat aquest cargol, la col·locació d'una corona, majoritàriament de ceràmica, li dóna el mateix aspecte que una dent natural, de manera que el substitueix estèticament i aporta una agradable sensació de comoditat. L'implant permet reposar una dent perduda o també servir com a suport per a una pròtesi dental removible.

Es tracta d'una bona solució per a aquells pacients que, per diverses raons, han perdut una dent. A la Clínica Dental Siqués realitzem intervencions amb implants des de 1992, de manera que ja són molts els pacients que gaudeixen dels seus nombrosos avantatges. Actualment, utilitzem tècniques avançades en implants que fan molt més còmoda la intervenció, com ara:

- Tècnica de cirurgia mínimament invasiva (sense sutura)
- Cirurgia d'implants assistida per ordinador

L'absència d'una dent pot ser extremadament molesta, ja que no només genera problemes durant la ingesta, sinó també altres de tipus estètic que poden arribar a influir en l'autoestima d'una persona. És per això que disposem de mètodes que permeten la col·locació de l'implant i la corona en només 24 hores, sempre que les característiques físiques del pacient ho permetin. És important valorar la salut i l'historial del pacient abans de col·locar un implant. No obstant això, aspectes com l'edat no seran cap impediment per fer-ho. La intervenció quirúrgica per a la col·locació d'implants és només ambulatòria, no necessita ingrés i es realitza mitjançant anestèsia local, només en casos excepcionals utilitzem anestèsia total i ingrés en clínica. En cap cas el pacient pateix dolor. És imprescindible seguir tots els consells de l'odontòleg per aconseguir una correcta planificació de la intervenció i minimitzar les petites molèsties que pogués generar. Els estudis realitzats al llarg de més de 30 anys, sumats a la nostra experiència i a la qualitat dels implants utilitzats a la nostra clínica ens confirmen l'eficàcia d'aquest tractament.

Altres especialitats

Implants Dentals

L'implant és un cargol de titani pur que substitueix a l'arrel danyada.

Peridòncia

La piorrea és una malaltia bucal crònica causada per bacteris.

Ortodòncia

Invisalign® pot ajudar a tractar un gran nombre de problemes ortodòntics,.

Cirugia Ordinador

Sistema 3D que cobreix tot el procés, des de la cirurgia mínimament invasiva

Enblanquiments

45 minuts a la nostra consulta blanquejarem les seves dents.

Atròfia Òssia

Mandíbula atròfica tractada amb èxit a la Clínica Dental Siqués.

Demana hora i gaudeix d'un somriure esplèndid!