Tornar

Emblanquiment

  • Slide image
  • Slide image

Somriures més blancs

Amb tan sols una sessió de 45 minuts a la nostra consulta blanquejarem les seves dents amb un procediment científicament avançat.

Es tracta d’un sistema adient per a totes aquelles persones que vulguin obtenir resultats immediats i de forma còmoda, allunyada dels sistemes aparatosos com les corones. El sistema utilitzat a la Clinica Dental Siqués aclareix la decoloració de l’esmalt i de la dentina, provocada per diversos factors com l’envelliment o el consum de cafè, tabac, te, certs antibiòtics...

La majoria de persones, excepte les menors de 13 anys, embarassades o dones en període de lactància, poden sotmetre’s a aquest tractament, però caldrà que abans rebin l’assessorament del seu odontòleg.

La sessió d'emblanquiment dura uns 45 minuts i comença amb una breu preparació per cobrir els llavis i les genives, de manera que només les dents queden exposades.

Posteriorment, s'aplica el gel blanquejador mitjançant una làmpada de disseny especial.

Seguint tan sols algunes recomanacions, com maximitzar la higiene dental o evitar el cafè i el tabac, els resultats poden ser evidents durant anys.

Emblanquiments dents vitals

Noves tècniques indolores que permeten emblanquir les dents.

Emblanquiment dents no vitals

Les dents endodonciades (sense nervi) amb els anys perden el color i es tornen grises i fosques. Avui dia tenim tècniques que ens permeten emblanquir-les sense degradar l'esmalt